Росії заборонили використовувати військові пісні СРСР
Росії заборонили використовувати військові пісні СРСР

Росії заборонили використовувати військові пісні СРСР

Пропагандист RT Антон Красовський, який закликав вбивати українських дітей і грозився спалити українську Конституцію на Хрещатику, скаржиться на правовласників радянських військових пісень: вони відмовили РФ у праві на використання творчості їхніх предків у музичному проекті до Дня Перемоги. Причина — РФ веде загарбницьку війну як гітлерівська Німеччина.

Росії заборонили використовувати військові пісні СРСР - Фото 1У зв’язку з цим махровий пропагандист просить «колег» із Думи та Радфеда РФ придумати офіційну підставу, щоб військові пісні СРСР увійшли до бібліотеки національного надбання, а простіше кажучи, їх вкрали у правовласників.

Чомусь цей виродок вважає, що «діди» правовласників зараз перевертаються в гробах через відмову фашистській владі їх нащадків. Насправді, навпаки — вони «перевертаються» внаслідок самого факту війни Росії проти України.

Також йолуп Красовський вдається до образ нащадків авторів пісень, взагалі неусвідомлюючи, що ту велику перемогу над німецьким фашизмом здобули в тому числі завдяки мільонам українців. 

Росії заборонили використовувати військові пісні СРСР - Фото 2
Джерело матеріала
loader
loader