Путін назвав пріоритетний напрямок застосування армії РФ
Путін назвав пріоритетний напрямок застосування армії РФ

Путін назвав пріоритетний напрямок застосування армії РФ

Сьогодні президент фашистської Росії Путін зустрівся зі своїм міністром оборони. Під час розмови він в черговий раз дав зрозуміти, що має намір продовжувати свою загарбницьку війну.

Путін назвав пріоритетний напрямок застосування армії РФ - Фото 1Путін заявив, що Україна є головною метою для армії.

«Для нас очевидно, що на сьогоднішній день у нас є чіткі пріоритети застосування збройних сил, і насамперед це стосується українського напрямку та всього, що пов’язано із захистом «наших людей» на Донбасі, на інших «нових територіях»», — цинічно сказав Путін.

Додамо, що за даними Генштабу ЗСУ, на сьогодні на цьому пріоритетному напрямку російсько-фашистські загарбники втратили загиблими вже майже 183 тисячі вояк.

Нагадаємо, 5 квітня Путін збирав у себе гауляйтерів окупованих українських території. Під час зустрічі кривавий диктатор дав Пушиліну, Пасєчнику, Сальдо і Балицькому завдання створити в областях російські спецслужби.

Крім того, багато часу Путін присвятив питанню знищення на окупованих територіях зрадників України. Бідкався на підпілля, якісь міфічні неонацистські угруповання і вимагав боротися з ними. Одночасно Путін вимагав посилити контроль за недопущенням пропаганди (в його лексиконі це означає правду про війну і про окупацію з боку фашистської Росії).

Джерело матеріала
loader
loader