Warner Bros. розкрила феноменальні продажі Hogwarts Legacy, що перевершили всі очікування
Warner Bros. розкрила феноменальні продажі Hogwarts Legacy, що перевершили всі очікування

Warner Bros. розкрила феноменальні продажі Hogwarts Legacy, що перевершили всі очікування

Hogwarts Legacy виявилася феноменальним успіхом для Warner Bros. Компанія розкрила феноменальні продажі гри, які перевершили очікувані показники на 256%.

Про це стало відомо завдяки публікації старшого глобального бренд-менеджера Warner Bros. Арієна Дарбі у своєму профілі на LinkedIn. Він написав: "Продажі на старті склали 256% від запланованих і перевищили 12 млн. одиниць у перші два тижні, що принесло дохід понад $850 млн. Додаткові 1,8 млрд. показів було отримано завдяки першій у своєму роді програмі Fusion, організованій WBD gaming, і побитий рекорд Twitch за кількістю одночасних глядачів у піку для однокористувацької гри — 1,3 млн. переглядів".

Раніше видання GamesIndustry.biz повідомляло, що продажі ігор у першому кварталі 2023 року були вищими, ніж у 2022-му. Хоча під час аналогічного попереднього періоду вийшли такі блокбастери як Elden Ring та Horizon Forbidden West. Але завдяки Hogwarts Legacy показники зросли на 6%.

Hogwarts Legacy — основні подробиці

  • Дії гри розгортаються в 1800-х роках в знаменитій школі чарівництва — Хогвартсі. Інші відомі локації теж вдасться відвідати.
  • Гравець візьме на себе роль учня, який володіє незвичайним умінням сприймати і освоювати давню магію. Йому належить вирішити — приховувати цей секрет або ж піддатися спокусі більш зловісних чар, здатних знищити весь чарівний світ.
  • У Hogwarts Legacy можна налаштовувати зовнішність свого персонажа, створювати зілля, вивчати заклинання, відкривати нових фантастичних звірів, заводити союзників, битися з темними чарівниками і покращувати здібності.
  • Hogwarts Legacy вийшла 10 лютого 2023 року на PS5, Xbox Series X, Series S та ПК. На PS4 і Xbox One гра загляне 4 квітня, а на Nintendo Switch — 25 липня.
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader