"Морські котики самі зайшли в номер": в одеському дельфінарії прокоментували скандал з тваринами
"Морські котики самі зайшли в номер": в одеському дельфінарії прокоментували скандал з тваринами

"Морські котики самі зайшли в номер": в одеському дельфінарії прокоментували скандал з тваринами

Навколо одеського дельфінарію "Немо" спалахнув скандал. У Мережі стверджують, що тварин нібито здають в оренду для фотосесій в готелі. Проте адміністрація закладу все спростовує, повідомляє ТСН.

Керівниця відділу маркетингу "Немо" пояснила журналістам, що морські котики та інші тварини щоденно прогулюються територією готелю, дельфінарію та на прибережній частині у супроводі своїх тренерів. За її словами, блогери, відео яких поширилося в мережі, зустріли тварин у коридорі готелю.

- Вони пішли разом по коридору, і вже потім з'явилася ідея піти в номер. Тварини залюбки пішли разом з тренером. Для них - це щось нове, щось цікаве. Їх ніхто не змушував, не примушував. На відео це видно. Гості готелю часто можуть спостерігати, як коридорами прогулюється морський котик. І хто соромиться, той просто збоку постоїть, познімає на телефон. А хто більш сміливий, підходить до тренера і запитує, чи можна погладити тваринку. Якщо вона гарно почувається, то дозволяють погратися з нею,  - пояснила співробітниця "Немо".

Вона зазначила, що такі прогулянки не шкодить тваринам. За її словами, у вільному доступі в мережі є численні відео з усього світу, на яких морські котики гуляють ринками, прибережними зонами, проспектами, лежать на лавах та шезлонгах.

Скандал в одеському дельфінарії "Немо" спалахнув після того, як в мережі з'явилося відео, на якому користувачка TikTok Стася Макеева виклала відео з номеру, зняте за участі тварин. На відео блогерка під накладену музику танцює разом з морськими котиками. Тварини стоять на дівчині та біля неї, розмахують лапами.  Схоже відео з морським котиком опублікував у TikTok і блогерОлег Машуковський. На записі тварина лежить на дивані у номері "Немо". Користувачі соцмережі звернули увагу, що в котика червоні очі. Після розголосу та хвилі хейту обидва блогери видалили публікації.

Теги за темою
Одеса Скандал
Джерело матеріала
loader
loader