Війська рф за добу атакували чотири райони Харківщини
Війська рф за добу атакували чотири райони Харківщини

Війська рф за добу атакували чотири райони Харківщини

У Харківській області російські війська минулої доби обстрілювали прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського й Куп'янського районів, спричинивши низку пошкоджень і руйнувань.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі

За його даними, у Вовчанську, який росіяни масовано обстрілювали протягом вчорашнього дня, зруйновані вісім приватних житлових будинків, сталися пожежі.

Щонайменше чотири житлові будинки пошкоджені внаслідок ворожих ударів по селищу Козача Лопань Харківського району.

Обстріламиз реактивних систем залпового вогню в селі Петропавлівка Чугуївського району загарбники пошкодили два житлові будинки й господарчу споруду.

Від ударів російської армії з РСЗВ по селу Зелений Гай Ізюмського району пошкоджень зазнали об'єкт інфраструктури, господарча споруда й житловий будинок.

В усіх випадках, за даними Синєгубова, минулося без постраждалих.

Тим часом в області триває гуманітарне розмінування. Згідно з інформацією голови ОВА, за добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили 19,3 гектарів території регіону та знешкодили 154 вибухонебезпечні предмети.

На лінії зіткнення тривають бойові дії.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, минулої лоби в Харківській області ворожих обстрілів зазналинаселені пункти Окіп, Байрак, Вовчанськ, Охрімівка, Нестерне, Тополі, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна й Западне.

Поблизу Синьківки росіяни вели безуспішні наступальні дії.

Фото ілюстративне

Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader