Внаслідок ворожого обстрілу Херсона загинула людина
Внаслідок ворожого обстрілу Херсона загинула людина

Внаслідок ворожого обстрілу Херсона загинула людина

Внаслідок обстрілу, який сьогодні вранці влаштували окупанти по центру Херсона, загинула людина. Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на медика "швидкої" Ігоря Гончарова.

"Внаслідок обстрілу Центрального ринку у Херсоні у головному павільйоні та кіосках вибите скло. Одна людина загинула, шестеро поранених", - йдеться в повідомленні.

Також за данними голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, поранено сімох людей. Одна людина загинула.

Сьогодні, 18 квітня вранці, російські окупанти завдали артилерійського удару по центру Херсона. При цьому повітряну тривогу в області не оголошували.

Минулої доби загарбники здійснили в Херсонській області 57 обстрілів, застосовуючи міномети, авіацію, БПЛА, реактивні системи залпового вогню та артилерію.

У Херсонській області люди продовжують гинути не тільки через ворожі обстріли. Втікаючи з тимчасово окупованої території регіону, ворог замінував велику кількість земель. 17 квітня на російській міні в Бериславському районі підірвався водій трактора.

Розвідка Британії попередила, що з приходом весни зростає ризик підриву мирних жителів на залишених окупантами вибухових пристроях, оскільки в деокупованих районах та на прифронтових територіях розпочнуться сільськогосподарські роботи.

Джерело матеріала
loader
loader