Даша Астаф'єва не може співати через невдалу операцію
Даша Астаф'єва не може співати через невдалу операцію

Даша Астаф'єва не може співати через невдалу операцію

Співачка Даша Астаф'єва зізналася, що не може співати після невдалої операції. Про це зірка вперше розповіла у YouTube-каналу "Розмова".

- Мені дуже важко повертатись до того, чим я займалася. По-перше, фізично зараз не маю змоги. Перед нашим інтерв'ю я сьогодні була лікаря. У мене, на жаль, під час операції пошкодили нерв, що знаходиться біля зв'язок, і я не можу співати. Я сьогодні вперше про це говорю. І зараз я розгублена, не знаю, що співати. Веселитись, робити хайп на тому, що в нашій країні біда – я не можу це робити, – поділилася артистка.

За словами виконавиці, вона потрапила до лікарні з невтішним діагнозом, і щоби врятувати їй життя лікарі провели складну операцію, під час якої пошкодили нерв біля голосових зв'язок.

- Мені робили операцію, привезли до лікарні на швидкій. Я мала такий стан, що я могла померти. І в такому стані я підписала документ, що лікарі не відповідають за те, що можуть порушити мої зв'язки. Звичайно, коли ти вмираєш, то підписуєш якийсь хочеш документ. Я підписала із анестезіологом цей документ. І він сказав тоді: "Блін, капець, я не хочу цього робити. Це співачка і до мене потім будуть питання". Тоді я не усвідомлювала, що це можливо. Я постійно думаю, що є люди, яким гірше. І з цим можна впоратися. Я вперта, лікуватимуся. Читати можу, буду читати, - зазначила зірка.

Лікарі повідомили, що відновлення після такої операції буде складним і довгим, але співачка налаштована повернути собі голос. У майбутньому Астаф'єва хоче виступати в іншому амплуа.

– Я так і знала, що сьогодні не можна йти до лікаря перед важливим інтерв'ю. Я весь ранок проплакала. Мені сказали, що це дуже складна історія. Я мала прийти до цього лікаря ще рік тому, але... вже було не до того. І зараз я говорю: "А зараз можна щось зробити?". А вона у відповідь: "А де ти була всі ці два роки?" (сміється). Я згодна, давайте щось робити, лікуватися. Дуже складне відновлення, дуже складна терапія кілька годин на день. Плюс все це пов'язано зі стресом. Мені важко про це говорити. Тому що я ніколи не вважала себе там співачкою, акторкою. Я роблю те, що подобається. Та й до лікаря я пішла, бо почала знову займатися вокалом і зрозуміла, що не можу робити вправи, які я робила рік-два тому, - підсумувала артистка.

Астаф'євій 37 років. З 2008 по 2017 рік виступала у складі гурту NikitA, а після початку сольну кар'єру. У 2007 році Даша здобула титул "Дівчата року" та її фотосесію передрукували 15 видань Playboy у всьому світі. Пізніше стала "Дівчиною року" американського Playboy, за що отримала 25 тисяч доларів, автомобіль та мотоцикл. Найвідоміші пісні артистки - "Avocado", "Водопадом", "Машина".

Даша Астаф'єва не може співати через невдалу операцію - Фото 1
Теги за темою
Здоров'я
Джерело матеріала
loader