Росія не пустила 14 вантажівок із пораненими солдатами: частина росіян загинула
Росія не пустила 14 вантажівок із пораненими солдатами: частина росіян загинула

Росія не пустила 14 вантажівок із пораненими солдатами: частина росіян загинула

Пораненим солдатам не надали належної меддопомоги.

Російська окупаційна армія продовжує зазнавати великих втрат під час бойових дій в Україні. Втім, забирати солдатів додому на лікування РФ не поспішає. Днями Росія не пустила на свою територію 14 вантажівок із пораненими окупантами.

Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Зазначається, що 17 квітня із тимчасово окупованої території Луганської області в бік населеного пункту Уразово Бєлгородської області ворог намагався здійснити медичну евакуацію. Перевозили поранених 14 вантажних автомобілів. Втім, коли вантажівки намагалися перетнути кордон, то на територію РФ із певних причин російська сторона не пропустила військову колону та розвернула її назад.

Відомо, що під час переміщення частина військовослужбовців російської армії не вижила через відсутність належної медичної допомоги. Іншу частину загарбників, а це понад 50 осіб, перевезли до шпиталю, що на базі Троїцької центральної районної лікарні.

Як повідомлялося, від 24 лютого 2022-го до 22 квітня 2023-го ЗСУ знищили 185 730 солдатів армії Російської Федерації. За добу ліквідовано ще 680 військових. Дані уточнюються. 

  • Російські окупанти посилили перевірки українців в тимчасово окупованому Енергодарі
  • Повітряні Сили України знищили на південно-східному напрямку чотири іранські дрони-камікадзе
  • Журналісти довели, що в Україну приїжджав двійник Путіна
Джерело матеріала
loader
loader