ЗМІ повідомили, коли почнуться зйомки другого сезону серіалу The Last оf Us
ЗМІ повідомили, коли почнуться зйомки другого сезону серіалу The Last оf Us

ЗМІ повідомили, коли почнуться зйомки другого сезону серіалу The Last оf Us

Sony і HBO планують почати знімати другий сезон серіалу The Last of Us восени поточного року. Це означає, що в кращому випадку він вийде в кінці 2024-го.

Такою інформацією поділився портал Redanian Intelligence з посиланням на власні джерела. Раніше видання неодноразово ділилося правдивою інформацією про виробництво різних серіалів, наприклад, "Відьмака" від Netflix. Журналісти відзначили, що дати початку зйомок можуть часто змінюватися в залежності від обставин. Однак Sony і HBO на поточний момент націлені на осінь 2023 року.

Нагадаємо, в лютому виконавець ролі Джоела Педро Паскаль повідомив про можливий старт зйомок до кінця 2023-го. А місяць тому на шоу Джонатана Росса побувала Белла Рамзі. За словами актриси, яка зіграла Еллі, екранізувати The Last of Us Part II почнуть в кінці поточного року або на початку наступного. Зйомки пройдуть в Канаді: в Британській Колумбії і Ванкувері. Про це оголосили на годинній панелі, присвяченій шоу, в рамках NAB в Лас-Вегасі.

Серіал The Last оf Us — сюжет і актори

  • Екранізація гри показує світ, де стався спалах епідемії мутованого гриба-паразита, який перетворює людей на зомбі. У центрі сюжету досвідчений цинічний контрабандист Джоел, який втратив дочку на зорі пандемії. Тепер йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі з імунітетом до хвороби.
  • Ролі Джоела і його супутниці виконали Педро Паскаль і Белла Рамзі відповідно. Ці актори вже знімалися разом в іншому успішному шоу від HBO — "Грі престолів".
  • Шоуранером екранізації виступив Крейг Мазін, який створив серіал "Чорнобиль". У виробництві також бере участь автор оригінальної гри — голова студії Naughty Dog Ніл Дракманн.
  • Зйомки шоу пройшли в Канаді. HBO витратила на виробництво першого сезону картини $200 мільйонів.
  • Перша серія шоу вийшла 15 січня на HBO Max.
Теги за темою
PlayStation 5 Sony серіал
Джерело матеріала
loader
loader