Чехія жорстко принизила лаврова за критику її президента
Чехія жорстко принизила лаврова за критику її президента

Чехія жорстко принизила лаврова за критику її президента

лаврову нагадали, хто він і що являє собою росія

Міністр закордонних справ росії сергій лавров, якого зовсім недавно демонстративно принизили в США, спробував розкритикувати президента Чехії Петра Павела, сказавши, що його слова про Китай "не відповідають роботі нормального політика". Однак у відповідь на це його лише назвали клоуном і вкотре нагадали, що росія – це країна терорист.

Так, свою заяву сергій лавров у бік президента Чехії зробив на пресконференції в Нью-Йорку у вівторок, 25 квітня, пише російське пропагандистське агентство ТАСС. Йдеться про висловлювання Петра Павела про те, що Пекіну не можна довіряти роль посередника у "мирних ініціативах", оскільки він, на його думку, є зацікавленою стороною у затягуванні війни, а "статус-кво може підштовхнути рф до низки поступок".

"Це заяви такого роду, які не мають нічого спільного із роботою нормального політичного діяча", — прокоментував лавров.

Водночас у Міністерстві закордонних справ Чехії дали жорстку відповідь на слова лаврова, назвавши його клоуном.

"Заяви клоуна лаврова на адресу нашого президента Петра Павела смішні. росія — держава-терорист, і її керівництво має постати перед міжнародним трибуналом", — сказав глава МЗС Чехії Ян Липавський.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що безглузда заява сергія лаврова насмішила учасників важливої конференції. Реакція зали буквально змусила російського політика заїкатися.

Теги за темою
Росія Чехія
Джерело матеріала
loader