Оксана Білозір розкрила правду про розлучення: Не живемо разом вже 10 років
Оксана Білозір розкрила правду про розлучення: Не живемо разом вже 10 років

Оксана Білозір розкрила правду про розлучення: Не живемо разом вже 10 років

Народна артистка України Оксана Білозір вперше прокоментувала новину про розлучення з чоловіком – музикантом та колишнім директором Палацу «Україна» Романом Недзельським. Співачка каже, що залишилася з ним у дружніх стосунках, незважаючи на розлучення у грудні 2022 року.  Про це пише «Обозреватель».

«Почнемо з того, що тут ніякої сенсації немає. Сенсації вигадують люди, які мали взяти зброю до рук і йти воювати, як воює Роман. Тому що вся сенсація полягає в тому, що ми вже більше 10 років не живемо разом. Я живу в орендованому будинку, щоправда, всі ці роки я жила разом із його мамою та з нашим сином, а він живе у нашому спільному будинку на Дніпрі», – розповіла Оксана Білозір.

Рішення розлучитися виконавиця прийняла, оскільки «настав час, коли потрібно називати стосунки такими, якими вони є»: «Роман чудово знав, і ми з ним це обговорювали. Нас розводили десь два чи три місяці, здається. Потрібно, щоб завжди в житті був порядок і ти чітко розуміла, що і куди. І війна тут ні до чого. Це вже все було давно», – додала артистка.

«Це все так підвів ведучий, який брав у нього інтерв'ю. Починали розмову зовсім інакше: як служити, як воювати. Роман для мене чудовий та надійний друг. Ми спілкуємось, діти його люблять, онуки його люблять. Те, що ми закінчили свої стосунки – це наше особисте та наше приватне. Робити на цьому якийсь піар, мені смішно. Накрутили цілу історію. Кожна людина має право на емоції. Може, у нього настрій був поганий, може, якась хвиля підійшла», – додала Білозір.

Джерело матеріала
loader
loader