Бронювання працівників від мобілізації: уряд вніс зміни до порядку
Бронювання працівників від мобілізації: уряд вніс зміни до порядку

Бронювання працівників від мобілізації: уряд вніс зміни до порядку

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Кабінет міністрів України визначив строки подачі та погодження документів щодо бронювання військовозобов’язаних за списком під час дії воєнного стану. Про це повідомляє УНН з посиланням на постійного представника КМУ у Верховній Раді Тараса Мельничука.

Цитата

«Внесено зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобовʼязаних під час дії воєнного стану», - написав Мельничук.

За його словами, передбачено подання органами державної влади, іншими державними органами у строк не більше ніж 5 робочих днів до Генерального штабу Збройних Сил (СБУ, Службі зовнішньої розвідки) списків для їх перевірки та погодження; погодження та подання Генеральним штабом Збройних Сил (СБУ, Службою зовнішньої розвідки) у строк не більше ніж 10 робочих днів списків до Мінекономіки; прийняття Мінекономіки рішення про бронювання військовозобовʼязаних у строк не більше ніж 5 робочих днів; зарахування військовозобовʼязаного на спеціальний військовий облік територіальним центром комплектування та соціальної підтримки у строк не більше ніж 5 робочих днів.

Доповнення

Уряд ухвалив постанову про бронювання працівників компаній, що мають статус "критичних". Міністерство цифрової трансформації в Telegram пояснило, які критерії повинна мати компанія, щоб забронювати працівників.

Теги за темою
Україна Кабмін
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader