Рівень небезпеки I: у Києві знову зріс рівень води у Дніпрі
Рівень небезпеки I: у Києві знову зріс рівень води у Дніпрі

Рівень небезпеки I: у Києві знову зріс рівень води у Дніпрі

У Києві на 5 сантиметрів зріс рівень води в Дніпрі в порівнянні з попередньою добою. Рівень небезпеки гідрологічних явищ залишається на позначці I (жовтий).

Такою інформацією поділився начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко в офіційному Telegram-каналі з посиланням на дані Укргідрометцентру. За його словами, рівень води в Дніпрі біля мосту "Метро" становить 9296 см. за Балтійською системою висот. Зафіксовано незначне збільшення — на 5 см, а температура води становить 13 градусів.

"Рівень небезпеки гідрологічних явищ залишається — І (жовтий). На даний момент по м. Києву не зафіксовано аварійних підтоплень. До критичного рівня води ще більше 1 м. але все ще продовжує спостерігатися підтоплення заплави шаром близько понад 25 см — острови у парку "Муромець", "Гідропарк", Труханів острів, Галерна затока, Корчувате, приватні ділянки в районі Осокорків", — заявив Попко.

Рівень води в Києві: остання інформація

В КГВА повідомляли, що пік весняної повені в столиці України має бути 22 квітня. Однак за кілька днів до цього почалося зниження рівня води.

При цьому з 25 квітня він почав рости. Спочатку показник піднявся на 11 см., а потім ще на 15 см. станом на 27 квітня.

Однак, якщо порівнювати показники триденної давності зі свіжими, то рівень води нижче на 13 см.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader