Міністр МВС повідомив, коли буде призначено голову Нацполіції
Міністр МВС повідомив, коли буде призначено голову Нацполіції

Міністр МВС повідомив, коли буде призначено голову Нацполіції

Керівник Національної поліції України буде призначений найближчим часом. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна».

Він також зазначив, що апарат Міністерства внутрішніх справ України на сьогодні оновлено приблизно на 40%.

В ексклюзивному говорячи про кадрові призначення в міністерстві, розповів: «Ми призначили фактично всіх керівників і особовий склад. Залишили найкращих, посилили фахівцями з інших міністерств та відомств», – зазначив глава МВС.

За словами міністра, сам апарат міністерства оновлено десь на 40%. «Перед нами наразі одне завдання: виконувати завдання, які стоять перед державою, міністерством, залучаючи до цього професійних людей», – наголосив він.

Відповідаючи на запитання про те, коли буде призначено голову Нацполіції (начальник поліції Києва Іван Вигівський був призначений т. в. о. голови Нацполу - ред.), міністр сказав, що «найближчим часом».

Як повідомлялося, у січні Кабмін погодив призначення тимчасового керівника Нацполіції. Відповідно до рішення уряду, 18 січня голова Нацполіції Ігор Клименко обійняв посаду заступника міністра внутрішніх справ – голови Національної поліції України і одночасно розпочав виконувати обов’язки міністра внутрішніх справ України.

Джерело матеріала
loader
loader