МЗС рф підняли на сміх після "удару під зад" від "братського" Китаю
МЗС рф підняли на сміх після "удару під зад" від "братського" Китаю

МЗС рф підняли на сміх після "удару під зад" від "братського" Китаю

У мережі лише посміялися з російського МЗС

Міністерство закордонних справ росії виступило із заявою, в якій йдеться, що повернення рф в міжнародний спорт підтримують переважна більшість країн. Користувачі в мережі лише посміялися над цим і відзначили, що зовсім недавно Китай, а також низка "дружніх" росії країн назвали її агресором.

Текст заяви МЗС росії доступний на Р-Спорт. У ньому також йдеться, що низка країн нібито використовують спорт як майданчик для русофобії.

"Переважна більшість країн-членів міжнародного олімпійського руху підтримують повернення нашої країни у світовий спорт і не йдуть на поводу у групи русофобськи налаштованих держав, готових на все, аж до шантажу у вигляді бойкотів спортивних змагань, в результаті яких постраждають як атлети, так і глядачі.

Тема спорту також не виняток – вона активно застосовується як інструмент для впровадження подвійних стандартів щодо нашої країни”, – заявили у міністерстві.

У мережі лише посміялися з російського МЗС. Навіть росіяни розуміють, що рф у світі підтримують лише кілька країн. Крім того, в мережі зазначили, що Китай, вперше підтримавши резолюцію ООН, де росію називають агресором, завдав рф "удар під зад".

Нагадаємо, у росії мріють створити альтернативний Міжнародний олімпійський комітет і переманити більшість країн туди.

Раніше повідомлялося, що Міжнародний олімпійський комітет рекомендував допустити росіян до міжнародних змагань у нейтральному статусі, але з деякими обмеженнями.

Теги за темою
Росія Китай ООН
Джерело матеріала
loader
loader