Масований обстріл України: дрони-камікадзе атакували нафтобазу у Кропивницькому
Масований обстріл України: дрони-камікадзе атакували нафтобазу у Кропивницькому

Масований обстріл України: дрони-камікадзе атакували нафтобазу у Кропивницькому

У військовій адміністрації зазначили, що в атаці на стратегічний об'єкт було задіяно три БПЛА іранського виробництва. На місці прильоту працюють екстрені служби.

Вночі 3 травня іранські дрони-камікадзе Shahed атакували нафтобазу у Кропивницькому. Про це повідомив голова Кіровоградської ОВ Андрій Райкович у Telegram-каналі.

Приблизно о 3 годині ранку одночасно три дрони-камікадзе Shahed ("Герань-2") завдали удару по нафтобазі в областеом центр Кіровоградської області. Обійшлося без жертв, а всі екстрені служби спрацювали оперативно.

"Ліквідація наслідків прильоту почалася відразу. Інформація про пошкодження уточнюється", — йдеться у повідомленні.

Голова області також подякував Збройним Силам і висловив упевненість у кінцевій перемозі України.

Нагадаємо, що у ЗСУ відзвітували про знищення дронів-камікадзе Shahed, які летіли з Брянської області та Азовського моря.

Зусиллями бійців Повітряних сил та деяких інших підрозділів ЗСУ, як зазначають у командуванні, знищено 21 дрон. Водночас у Дніпрі ворог поцілив в адміністративну будівлю.

Також повідомлялося, що під час масованого обстрілу України 3 травня вибухи були у Києві, Дніпрі, Черкасах та Запоріжжі. У повітряному просторі Києва збиті всі ворожі цілі, але у Запоріжжі зафіксовано влучення зенітних ракет С-300.

Також повідомлялося, що в Краснодарському краї РФ спалахнув резервуар з паливом. Губернатор Веніамін Кондратьєв повідомив, що пожежі присвоєно найвищий ранг складності, а на місце відправлено пожежні розрахунки та співробітників МНС РФ. Відповідальність за атаку поклали на український дрон.

Джерело матеріала
loader