Емі Адамс, Пол Радд і Тесса Томпсон зіграють в «Запрошенні»
Емі Адамс, Пол Радд і Тесса Томпсон зіграють в «Запрошенні»

Емі Адамс, Пол Радд і Тесса Томпсон зіграють в «Запрошенні»


 Емі Адамс («Прибуття»), Пол Радд («Мисливці на привидів: З того світу») і Тесса Томпсон («Тор: Любов і Грім») мають намір зіграти в фільмі «Запрошення», ремейку іспанської комедії «Сусіди зверху» 2020 року. Стрічка розповідає про Анжелу (Адамс) і Джо (Радд), які після 15 років шлюбу бачать, що їхні стосунки зайшли в безвихідь. Не бажаючи вести розмову про сімейні біди, Анджела запрошує бурхливих сусідів Кайлу (Томпсон) і Шейна на посиденьки. Джо роздратований цим, але під час бесіди подружжя дізнається, що гості щотижня влаштовують оргію... і вони теж запрошені на цю подію.

 Режисерами проєкту виступлять Джонатан Дейтон і Валері Фаріс, постановники «Маленької міс Щастя», а сценарій адаптували для американської публіки Рашіда Джонс і Вілл МакКормак, автори тексту комедії «Селест і Джессі: Навіки разом».

 P.S. Шестиразову номінантку на премію «Оскар» Емі Адамс минулого року глядачі могли побачити у казці «Зачарована 2». Нещодавно актриса завершила зйомки в трилері «Нічна сучка», а попереду робота над комедією «Середній зріст, середня статура» з Робертом Паттінсоном і Робертом Дауні-мол. Пол Радд цього року, крім провальної «Людини-мурахи та Оси: Квантоманія», з’явиться ще в одному сиквелі  «Мисливці на привидів: З того світу 2», який вийде 20 грудня. Щодо Тесси Томпсон – вона цьогоріч теж зіграла в продовженні популярної франшизи, а саме  «Крід III: Спадок Роккі Бальбоа».

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader