«Слуга народу» Ірина Аллахвердієва вийшла заміж: що відомо про чоловіка-депутата
«Слуга народу» Ірина Аллахвердієва вийшла заміж: що відомо про чоловіка-депутата

«Слуга народу» Ірина Аллахвердієва вийшла заміж: що відомо про чоловіка-депутата

Нардепка від «Слуги народу» Ірина Аллахвердієва вийшла заміж за депутата Миколаївської облради Юрія Кормишкіна.

Такий висновок можна зробити з того, що Аллахвердієва змінила в соцмережах прізвище на «Кормишкіна». Тепер вона Ірина Кормишкіна. Юрій Кормишкін також вказав на своїй сторінці у «Фейсбук», що одружений з Іриною Кормишкіною.

Як повідомляють миколаївські пабліки, подружжя побралося в Одесі.

Юрій Кормишнін – в обраді голова фракції «Наш край». Кілька років тому журналісти аналізували його деклацію та зазначали, що вона вражає. До слова, на той час Юрій Кормишкін вказував в доккметах, що має дружину та чотирьох доньок. Практично все майно, а також договори оренди земельних ділянок записано на депутата.

Отже, як керівник сільгосппідприємства, Юрій Кормишкін задекларував багато будівель, пов'язаних із цією діяльністю. У Миколаєві він володіє офісною будівлею вартістю понад 780 тисяч гривень. А от решта майна для ведення госпдіяльності розташована у селі Новопетрівка Снігурівського району. Там розташовані склад, вагова, зерноток, АЗС та майстерні, автогараж загальною вартістю 11 500 гривень. Така грошова оцінка цих об'єктів зазначена у декларації.

Є у депутата два житлові будинки. Один у Миколаєві вартістю 959 500 гривень, а другий у селі Калинівка Єланецького району. Він набагато дешевше – 25 735 гривень. У Новопетрівці та Калинівці розташовано 29 земельних ділянок, право власності на які на 100% належить Юрію Кормишкіну. Ще 25 земельних ділянок належить ще дружині Тетяні Кормишкіної.

Як цінне майно у декларації Юрій Кормишкін вказав колекційні годинники. Вартість кожних – це шестизначні суми. Найдешевші – «Zenith» вартістю 282 642 гривні. А найдорожчі – ROLEX за майже мільйон гривень.

Транспорту у сім'ї, яка займається сільськогосподарською діяльністю, достатньо. У декларації наведено вантажівки, причепи, трактори. Привертає увагу мотоцикл. Юрій Кормишкін володіє HARLEY-DAVIDSON FXS 2014 випуску вартістю 400 000 гривень. Дружина Тетяна володіла двома легковими автомобілями BMW 730D 2016 випуску вартістю 108 000 гривень і TOYOTA PROACE 2017 року. Його оцінна вартість 398 282 гривні.

Володіє Юрій Кормишкін корпоративними правами у 16 сільгосппідприємствах. Свої права він нікому не передавав. Крім того, депутат є бенефіціаром 40 фірм.

Джерело матеріала
loader
loader