Як почати навчання на онлайн курсах англійської
Як почати навчання на онлайн курсах англійської

Як почати навчання на онлайн курсах англійської

Починаємо навчання на онлайн курсах англійської

Вчити мову з нуля або відновлювати давно забуті знання завжди важко. Адже потрібно знайти час, сили, побороти лінь і страх починати нове. Починати завжди варто з мети та мотивації, тоді всі зусилля не будуть витрачені даремно. Наприклад, курси англійської онлайн у Грін Кантрі спеціально розробили свою систему мотивації. Але в дорослому віці все залежить від вас. Як налаштуватися і не зробити поширених помилок, читайте далі.

Підготовка до онлайн курсів англійської

Звичайно, починати вивчення на мовних онлайн курсах можна і без особливої підготовки, просто вибравши відповідну школу. Але якщо ви боїтеся і невпевнені в собі, можна почати з азів. Заведіть блокнот і випишіть елементарні фрази, числівники, займенники. Подивіться кілька відео на YouTube англійської для початківців. Прослуховуйте в онлайн-перекладачах і словниках, як вимовляються слова. 

Готові рухатися далі?

Переходимо до вибору курсів онлайн. Зосередьтеся на ваших потребах в інтенсивності, спрямованості. Розгляньте різні пропозиції без прив'язки до місця розташування курсів. Підбирайте заняття у зручний час або з адаптивним графіком, щоб не довелося часто пропускати уроки. Група з вивчення англійської не має бути великою, максимум - 10-12 осіб. Тоді викладач зможе приділити достатньо часу кожному. 

Курси онлайн використовують різні методики та підходи. Почитайте опис і підберіть найкомфортніший для вас. Найпопулярніший і найефективніший - комунікативний підхід у вивченні англійської мови. Він полягає в максимальному опрацюванні всього нового матеріалу. Це не означає, що граматику ви будете упускати. Навпаки, всі нові граматичні правила і нові слова будуть максимально опрацьовані на онлайн уроці на різних вправах, під час ігор або просто спілкування на задану тему.

Головні помилки студентів-початківців

Часто на онлайн курсах англійської студенти повторюють помилки один одного. Найпоширеніші - спроби вивчити за раз усю граматику або сотні слів за раз; мало практики; несистематичні відвідування занять і відсутність мотивації. 

Вивчивши напам'ять усю граматику за раз можна, але без достатнього лексичного запасу і практики це не дасть результату. Аналогічно і з лексичним запасом. Поставивши акцент на вивченні максимальної кількості англійських слів, не вийде швидко заговорити, адже речення виходять неправильними граматично, і далеко не всі зможуть зрозуміти, що ви хотіли сказати. 

Деякі студенти курсів, думають, що достатньо прослухати все і записувати, але без практики говорити також не вийде, адже з таким успіхом достатньо буде прослухати уроки на YouTube. Пасивні знання англійської можуть бути достатніми або високими, а ось говорити та писати набагато складніше.

І головна помилка - відсутність мети та мотивації. Коли вчити англійську стає складно, без мотивації продовжувати навчання навряд чи вийде. У такі моменти важливо згадати, заради чого ви все почали й продовжувати рухатися до мети.

Джерело матеріала
loader
loader