Georgian Airways вирішила виконувати прямі авіарейси до Росії: грузини обурені
Georgian Airways вирішила виконувати прямі авіарейси до Росії: грузини обурені

Georgian Airways вирішила виконувати прямі авіарейси до Росії: грузини обурені

Флагманський аіваперевізник Грузії Georgian Airways ухвалив рішення виконувати регулярні рейси із Тбілісі до Москви. Польоти розпочнуть виконувати з 20 травня.

Про це повідомляє пресслужба Агентство цивільної авіації Грузії GCAA в Facebook. "Тбілісі – Москва. Georgian Airways розпочинає регулярні рейси до Тбілісі. Згідно з заявою авіакомпанії про рейси, подану авіакомпанією до Агентства цивільної авіації, рейси розпочнуться з 20 травня на 7 частотах на тиждень", – йдеться в повідомленні.

Агентство цивільної авіації Грузії видало необхідний дозвіл на виліт авіакомпанії сьогодні. Це сталося сьогодні, 16 травня.

Грузини обурилися рішенням авіакомпанії

Жителі країни вкрай негативно відреагували на рішення Georgian Airways. У коментарях під постом у Facebook, зокрема можна побачити такі реакції:

  • "Свині! Не робіть це, залишайтеся там і літайте внутрішніми рейсами!";
  • "Ці авіакомпанії – ганьба країни!";
  • "Ганьба".
Реакція грузинів
Коментарі в Facebook
Як відреагували на рішення грузини

Як раніше повідомляв OBOZREVATEL, Росія продовжує отримувати з ЄС підсанкційні товари, у тому числі подвійного призначення (тобто ті, що можуть використовуватися у військових цілях), зокрема авіазапчастини, газові турбіни тощо. Лише у 2022 році на територіях країн-сусідів РФ "зникло" понад $1 млрд європейського експорту. Насамперед, йдеться про "дружні" Росії Казахстан, Киргизстан і Вірменію.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader