Трейлер українського фільму «Королі репу»
Трейлер українського фільму «Королі репу»

Трейлер українського фільму «Королі репу»


 ADASTRA CINEMA, Ukrainian Producers Hub і Kristi Films презентують трейлер українського блокбастера «Королі репу». Новий довгоочікуваний фільм режисера Мирослава Латика («Максим Оса: Золото Песиголовця») з’явиться на великих екранах 3 серпня цього року. Головні ролі у стрічці виконали: Михайло Дзюба («Між нами»), Wellboy (Антон Вельбой), Ірма Вітовська («Коза Ностра. Мама їде»), Карина Химчук («Ти мене любиш?»), Юрій Кулініч («Погані дороги»), Дмитро Хом’як («Припутні»), Андрій Борис («Безславні кріпаки»). Композитором та саундпродюсером фільму виступив Cepasa (Павло Ленченко).

 Синопсис: 17-річний хлопець на прізвисько Казан (Михайло Дзюба) понад усе мріє стати відомим репером та підкорити серце своєї дівчини. Заради своїх мрій Казан готовий ризикнути, але обставини спрямовують його життя в іншому напрямку, де на нього чекає боротьба за успіх, боротьба за кохання, боротьба за виживання...

 З перших кадрів трейлеру глядачі знайомляться з головними героями фільму: Дімою «Казаном» та його найкращим другом Женею «Арахісом». Казан - талановитий хлопець: він мріє стати музикантом і читати реп, він закоханий і наче це взаємно. Але йому потрібні гроші, і коли Казану пропонують легко і швидко заробити, він погоджується і… потрапляє в кримінальну історію. Хлопець шукає вихід і намагається зіскочити, але ставки в цій грі тільки підвищуються.

 Стрічка, що вдало поєднала кримінальну інтригу, любовну історію, яскраву музику та стильний візуальний ряд, стала фаворитом Одеського Міжнародного Кінофестивалю (2021), де і відбулась її прем’єра. Пізніше «Королі репу» отримали безліч відзнак та схвальних відгуків на міжнародних кіно івентах, здобувши імідж «нового культового українського блокбастера».

 Музичний ряд – важлива і яскрава складова фільму: тут лунають композиції відомих музикантів, таких як Kalush, Cepasa, KAZKA, Crechet, Антон Вельбой (Wellboy), який зіграв одного з головних героїв Женю «Арахіса», а також можна почути треки українських реперів. В несподіваній ролі в стрічці виступила зірка українського кіно і театру Ірма Вітовська: роль не головна, але зворушлива й драматична.

 Інформаційними партнерами фільму «Королі репу» виступають найпопулярніші в Україні медійні ресурси - музичний телеканал М1 та радіостанція «Наше Радіо». 

 Молоді харизматичні актори й майстри екрана, потужні саундтреки, оригінальна історія, схвальні відгуки кінокритиків, неочікувані повороти сюжету – все це робить «Королів репу» однією з головних та очікуваних прем’єр прийдешнього літа!

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader
loader