СБУ провела перевірку продюсерського центру Papa Music, який Wellboy звинуватив у співпраці з РФ
СБУ провела перевірку продюсерського центру Papa Music, який Wellboy звинуватив у співпраці з РФ

СБУ провела перевірку продюсерського центру Papa Music, який Wellboy звинуватив у співпраці з РФ

Лейбл повідомив про результати.

Гучний скандал між продюсерським центром Papa Music та виконавцем Wellboy не вщухає.

Після того, як співак звинуватив лейбл у співпраці з Росією та зрадником Юрієм Бардашем, представники центру самостійно подали документи на перевірку до СБУ. Таким чином Papa Music хотіли довести, що слова артиста є безпідставними. 

"Друзі, після оприлюднення заяви артиста Wellboy у квітні цього року про одностороннє припинення співпраці з лейблом Papa music, у бік лейбла та його представників пролунало чимало прямих звинувачень та натяків від артиста Wellboy та третіх осіб, щодо звʼязку з країною агресором. З метою захисту своєї ділової репутації та у знак підтвердження, що музичний лейбл Papa music не має звʼязків з рф і працює виключно задля розвитку української музичної індустрії, ініціювали перевірку себе Службою Безпеки України", - повідомили у лейблі. 

На своїх офіційних сторінках в соцмережах Papa Music оприлюднили сканкопії документів від СБУ, в яких йдеться про те, що жодних порушень законодавства з їхнього боку не було виявлено. 

"Як і обіцяли, ми публікуємо офіційну відповідь від СБУ, яка підтверджує наклеп від третіх осіб на нашу адресу. І сподіваємося, це поставить крапку з цього питання", - додали у лейблі.

До того ж, у продюсерському центрі заявили, що зараз Wellboy втратив усі права на виконання та використання пісень, які були записані у співпраці з Papa Music.

"Звертаємося до представників музичної індустрії та представників медіа, пісні, які виходили в артиста Wellboy громадянин Антон Вельбой не має права використовувати у власних цілях та публічно їх виконувати. Права на всі пісні Wellboy належать виключно лейблу Papa Music. Всі питання, як і раніше, ми вирішуємо з А.Вельбой виключно в юридичній площині", - зауважили продюсери.

Про рішення співака у лейблі дізналися з соцмереж. Як заявили у Papa Music, Вельбой зробив це під впливом ексменеджерки Марти Останкової, з якою разом вирішив заробляти на піснях. Після розбірок у соцмережах колишній продюсер Антона, Євген Тріплов, назвав чималу суму, яку тепер артист винен лейблу.

Джерело матеріала
loader