У Колумбії група дітей два тижні провела у джунглях після падіння літака
У Колумбії група дітей два тижні провела у джунглях після падіння літака

У Колумбії група дітей два тижні провела у джунглях після падіння літака

Чотирьох вцілілих у автокатастрофі розшукували військові, рятувальники та авіація. Наймолодшому з них немає року.

На півдні Колумбії знайшли чотирьох дітей, які два тижні провели у джунглях після автокатастрофи. Про це 17 травня повідомило агентство .

1 травня у літака Cessna 206, який летів з Араракуари в Сан-Хосе-дель-Гуав’яре, відмовив двигун, і він упав. Троє дорослих, включаючи пілота, загинули, а діти віком 13, 9 і 4 роки, а також 11-місячний малюк, врятувалися.

За попередньою інформацією, вони вирушили в тропічний ліс, щоб знайти допомогу. Пізніше пошукові собаки знайшли фрукти, які їли діти, та імпровізовані укриття з рослин.

Зазначається, що дітей розшукували військові, рятувальники та представники управління цивільної авіації на території провінції Какета.

“Після важких пошуків ми знайшли живими чотирьох дітей, які зникли безвісти після авіакатастрофи в Гуав’яре. Радість для країни”, – написав у Twitter президент Колумбії Густаво Петро.

Four children from an Indigenous community in Colombia were found alive more than two weeks after the plane they were traveling in crashed. Rescuers found food and improvised shelters that the children used to survive

— Reuters (@Reuters)

 

Раніше повідомлялося, що поліція Австралії відшукала живою жінку, яка два тижні провела в пустелі. 

На Алясці чоловік три тижні прожив на морозі без будинку





Теги за темою
Діти Літак
Джерело матеріала
loader
loader