Поповнення в байопіку про Боба Ділана
Поповнення в байопіку про Боба Ділана

Поповнення в байопіку про Боба Ділана


 Байопік про легендарного музиканта Боба Ділана поповнює акторський склад. До Тімоті Шалеме («Дюна»), який не тільки зіграє головну роль, але й сам виконуватиме пісні, приєдналися Елль Фаннінґ («Чаклунка: Повелителька темряви»), Бенедикт Камбербетч («Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля») і Моніка Барбаро («Топ Ґан: Меверік»). Фанніґ перевтілиться в Сільві Руссо, любовний інтерес Ділана початку 60-х, Камбербетч – в Піта Сіґера, знаменитого американського фолк-виконавця, а Барбаро – в Джоан Баез, кантрі-співачку й подругу Боба Ділана.

 Режисером фільму є Джеймс Менґолд («Аутсайдери»), а сценарій стрічки написав Джей Кокс, автор «Банд Нью-Йорка» і «Мовчання» Мартіна Скорсезе. Зйомки картини розпочнуться наприкінці літа.

 Байопік називатиметься «A Complete Unknown» («Незнана нікому»). Ця фраза взята з пісні «Like A Rolling Stone» («Наче покотиполе»), одної з найвідоміших композицій музиканта.  Вона також очолює список «500 найкращих пісень усіх часів», опублікованого журналом Rolling Stone. Саме з цієї мелодії Ділан почав свій перехід з фолк-музики до електричного звучання. Ця подія, яка розізлила чимало його прихильників,  буде в центрі сюжету майбутньої біографічної картини.

Тегі: кастинг
Джерело матеріала
loader
loader