Поблизу Святогірська ексгумували тіла двох загиблих від рук окупантів
Поблизу Святогірська ексгумували тіла двох загиблих від рук окупантів

Поблизу Святогірська ексгумували тіла двох загиблих від рук окупантів


Тіла загиблих передані на експертизу. Після всіх необхідних процедур дівчина і літній чоловік будуть належним чином перепоховані.

У селі Тетянівка поблизу Святогірська Донецької області поліція ексгумувала тіла літнього чоловіка і неповнолітньої дівчини, які загинули влітку 2022 року під час артилерійського обстрілу з окупованої території. Про це пресслужба поліції Донеччини.

“Тетянівка майже пів року перебувала на лінії бойових дій. З травня до вересня 2022 року сусіднє місто Святогірськ було захоплено військами РФ, обстріли з протилежного боку річки Сіверський Донець тривали майже щодня по кілька годин. Місцеві жителі розповідають, що майже увесь час проводили в підвалах, виходячи на вулицю лише у хвилини затишшя. На початку липня в селі залишалось близько 40 людей. Вдень один з них, 82-річний чоловік, знепритомнів на городі. На допомогу йому поспішили сусіди, серед яких була жінка з 15-річною дочкою. Раптом за декілька метрів від них розірвався снаряд – дівчинка загинула на місці, а її мати дістала поранення”, – йдеться у повідомленні.

Тіла загиблих ексгумовані і передані на експертизу. Після всіх необхідних процедур дівчина і літній чоловік будуть належним чином перепоховані.

Нагадаємо, у Донецькій області виявили нові поховання жертв російських окупантів.

Раніше повідомлялося, що на Харківщині правоохоронці ексгумували тіло жінки, яка загинула внаслідок російської агресії.



Теги за темою
поліція Донецька область загиблі
Джерело матеріала
loader
loader