Череватий пояснив, чому Бахмут зник зі зведень Генштабу
Череватий пояснив, чому Бахмут зник зі зведень Генштабу

Череватий пояснив, чому Бахмут зник зі зведень Генштабу

Речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону розповів про те, чому Бахмут Бахмуті майже зник зі зведень Генштабу.

На запитання про те, чи означають ці зведення, що бойові дії в самому Бахмуті вже завершені, Череватий сказав, що «вони зведені до мінімуму» – за поточну добу на цьому напрямку було тільки одне боєзіткнення, пише Liga.net.

«Щоправда, ворог продовжує завдавати вогневих ударів. 250 разів він ствольною і реактивною артилерією бив по наших позиціях. Ми також відповідали ворогу вогнем, в результаті чого було вбито 80 окупантів, 99 зазнали поранень, один взятий в полон», – повідомив Череватий.

Також на цьому напрямку було підбито дві самохідні мінометно-артилерійські установки «Нона», одну установку «Гвоздика», одну станцію РЕБ і один польовий склад з боєприпасами.

Крім того, Череватий підтвердив, що «вагнерівці» виходять з міста, а замість них приходять інші окупанти. 

Що стосується безпосередньо зведень Генштабу - то згадування Бахмута як міста в якому точаться бої відбулося на початку цього тижня, але раз на 2-3 дні Бахмут з’являється в переліку населених пунктів, які постраждали від російських обстрілів на Бахмутському напрямку. Як, наприклад, у зведені у суботу.

Теги за темою
війна Донецька область
Джерело матеріала
loader
loader