Окупанти атакували Торецьк: пошкоджені десятки будинків, є поранені
Окупанти атакували Торецьк: пошкоджені десятки будинків, є поранені

Окупанти атакували Торецьк: пошкоджені десятки будинків, є поранені

Зокрема, ворог вже не вперше поцілив у школу, де був розташований "Пункт незламності".

Російські окупанти завдали удару по Торецьку на Донеччині в ніч проти 2 червня, внаслідок чого двоє людей зазнали поранень.

Про це очільник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив у Мережі.

"Серед ночі росіяни завдали удару по Торецьку – поцілили у школу, де був розташований Пункт незламності. Це вже не перше влучання у цю школу – окупанти навмисно цілять в об'єкт, який надає гуманітарну допомогу й підтримку цивільним людям", – йдеться в заяві голови області.

Внаслідок ворожої атаки в Торецьку також було пошкоджено 15 багатоповерхівок, п’ять приватних будинків і сім адмінбудівель. Двоє людей отримали поранення.

Кириленко також поінформував, що внаслідок російських обстрілів на Волноваському напрямку були пошкоджені три будинки в Новоукраїнці. Під ворожим вогнем також опинилися Пречистівка та Богоявленка Вугледарської громади.

На Донецькому напрямку протягом 1 червня загарбники сім разів обстріляли Курахівську ТГ. Минулося без постраждалих, однак пошкоджено чотири багатоповерхівки, 13 приватних будинків та адмінбудівлю. У Мар'їнській територіальній громаді були обстріляні Красногорівка та Максимільянівка.

На Горлівському напрямку російські війська гатили по Часовому Яру. Там була поранена одна людина, пошкоджені чотири багатоповерхівки та дев’ять приватних будинків. У Костянтинівській ТГ пошкоджені чотири приватні будинки.

На Лисичанському напрямку внаслідок ворожих обстрілів поранень зазнали двоє людей у Сіверську.

  • Новини України
  • Війна в Україні
  • Новини України: відео

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
loader
loader