"Витвір мистецтва": білоруські прикордонники похвалили українське сало
"Витвір мистецтва": білоруські прикордонники похвалили українське сало

"Витвір мистецтва": білоруські прикордонники похвалили українське сало

На українсько-білоруському кордоні транслюють аудіозапис, в якому страву називають "чемпіоном" та "шедевром". У СтратКомі ЗСУ зазначили, що сенс такої агітації невідомий.

Білоруські прикордонники вирішили "потролити" українських візаві та після повідомлень про український борщ відтворили на кордоні аудіозапис у якому прославляється українське сало. Відповідне відео 6 червня опублікував Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

"Не забувайте, що наше білоруське сало дуже схоже на ваше українське сало. Звичайно, українське сало поза конкуренцією. Це воістину сало-чемпіон. Сало-шедевр. Сало-витвір мистецтва", — йдеться у зверненні білорусів до українських прикордонників.

У СтратКомі зазначили, що сенс такої агітації невідомий, а методи білоруських прикордонників дуже сумнівні.

"Сумнівний результат, який підкреслює низькі здібності пропагандистів РБ та їхніх кураторів із РФ", — підкреслили у відомстві.

Нагадаємо, 2 червня повідомлялося, що білоруські прикордонники намагалися переманити українських колег борщем, проте їм дали зрозуміти, що поки ті допомагають РФ, українці не мають нічого спільного з білорусами.

Раніше, 25 квітня, стало відомо, що українські прикордонники включають білоруським колегам сирену повітряної тривоги, щоб показати, як це українцям чути виття сирени кілька разів на день.

Теги за темою
Україна прикордонники
Джерело матеріала
loader
loader