Чиновник КМДА вибачився за гулянку в комендантський час та закликав інших так не робити
Чиновник КМДА вибачився за гулянку в комендантський час та закликав інших так не робити

Чиновник КМДА вибачився за гулянку в комендантський час та закликав інших так не робити

Директор департаменту КМДА Олександр Никоряк вибачився за порушення комендантської години, коли він святкував день народження дружини в київському ресторані Biarritz. Никоряк погодився з рішенням мера Києва Віталія Кличко звільнити його.

- Правила існують одні для всіх. Подав не гарний приклад і прошу йому не слідувати. Так, дійсно, я порушив комендантську годину за що шкодую і готовий понести відповідальність, згідно діючого законодавства. Рішення мера Києва Віталія Кличка поважаю, як і його рівноцінне ставлення до всіх. Приношу свої вибачення, - написав Никоряк у Фейсбуці.

Дружиною Никоряка є ексдіджейка, теле- та радіоведуча, власниця бренду одягу Ateliermoe Ірина Тратілова (Іра Champion). Її можна побачити на відео поряд із Никоряком, знятому журналістами УП. Тратилова особисте життя не афішує. У лютому на сторінці в інстаграм вона розповідала, що вперше стала мамою. 

Никоряк у 2000-х роках також працював у сфері шоу-бізнесу. Він будував кар'єру співака під псевдонімом Олександр Фортадо. Найвідоміший його кліп "Если бы я" знімав відомий кліпмейкер Олександр Філатович. Департамент охорони культурної спадщини КМДА Никоряк очолив у 2018 році. 

Увечері 6 червня "Українська правда" опублікувала матеріал «Київ комендантський». У ніч з суботи на неділю, 3 червня, журналісти зафіксували, що Никоряк був у ресторані під час комендантської години. Наступного дня мер Києва Кличко закликав Никоряка написати заяву на звільнення.

Ірина Тратілова та Олександр Никоряк на концерті "Вечірнього Кварталу". Фото: tabloid.pravda.com

Теги за темою
Віталій Кличко КМДА
Джерело матеріала
loader
loader