Каже, що житиму довго! Ексдружина Остапчука натякнула на нові стосунки
Каже, що житиму довго! Ексдружина Остапчука натякнула на нові стосунки

Каже, що житиму довго! Ексдружина Остапчука натякнула на нові стосунки

Нотаріус Христина Горняк, яка також є ексдружиною ведучого Володимира Остапчука, детальніше розповіла про свої проблеми зі здоров’ям. Також вона згадала людей, які підтримують її та натякнула на нові стосунки.

Три тижні тому Горняк поставили діагноз – гідронефроз четвертого ступеня, атрофія лоханок лівої нирки. Каже, після цих слів просто впала в самий низ емоційного стану. Плакала і думала, що помиратиме і життя добігає кінця.

Зізнається, практично нікому цього не показувала, а тому дякує усім, хто поруч – батькам, подругам і друзям. Згадала Горняк і загадкового чоловіка, зазначивши, що той завжди з нею. Очевидно, таємничий для публіки незнайомець – іноземець.

– Дякую людям, що поруч. Моїм батькам, подругам і друзям, а також йому, який постійно у Відні подає руку допомоги і відвідує разом зі мною всіх лікарів зі словами: – Такі як ти живуть довго, ти будеш жити 100 років! Він українською не читає, тому можу похвалити його тут, – зізналася Христина.

Також вона розповіла, що сама хвороба ніяк не проявляється, а аналізи такі ж, як у здорової людини. Лікарі не одразу виявили в Горняк таку проблему, оскільки багато хто з них вважав, що в неї в нирці кіста та рекомендував спостерігати за нею.

Наразі вона знайшла фахівця, який сказав, що якщо нирка працює хоча б на 30%, то він її врятує.

– Якщо ні, то ні. Але додав, що я можу жити як здорова людина далі, що одна нирка обробляє набагато більше, ніж потрібно людині. І що я маю вигляд як абсолютно здорова. Він такий спокійний, що я вірю йому. Тож, чекаю на своє обстеження, – поділилася Христина.

Кілька днів тому . Тоді вердикти українських лікарів розділилися. Одні вважали, що зробити це необхідно, другі ж – можна поборотися, але шансів не багато.

Зараз Горняк за кордоном, де й проходитиме лікування.

Джерело матеріала
loader
loader