Хто зіграє нового Супермена?
Хто зіграє нового Супермена?

Хто зіграє нового Супермена?


 Видання Deadline повідомляє, що на початку наступного тижня розпочнуться перші живі проби на роль Супермена і Лоїс Лейн. Джеймс Ґанн - режисер і сценарист майбутнього фільму «Супермен: Спадщина», нещодавно завершив промотум «Вартових Галактики 3», і тепер готовий приступити до кастингу нової стрічки. Картина має вийти в кінотеатрах літом 2025-го.

 Головними претендентами на червоно-синій костюм є Ніколас Голт, Том Бріттні та Девід Коренсвет. Ніколас Голт найстарший і найдосвідченіший з них. Йому 34 роки, а за його плечима чимала кількість фільмів, серед них: «Меню», «Фаворитка», «Шалений Макс: Дорога гніву» і «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього». Том Бріттні, якому в жовтні виповниться 33 роки, грав другорядних персонажів в серіалах «Чужоземка», «Люди» і «Геній». А 30-річний Девід Коренсвет відомий за фільмом «Перл», а також за серіалами «Голлівуд» і «Політик» від Раяна Мерфі.

Хто зіграє нового Супермена? - Фото 1

 На роль подруги Супермена претендують Емма Маккей, Рейчел Броснаген і Фібі Дайневор. Емма Маккей стала популярною завдяки серіалу «Сексуальне виховання», потім актриса з’явилася у детективі «Смерть на Нілі», а попереду в неї «Барбі» з Марґо Роббі. Рейчел Броснаген – дворазова володарка «Золотого Глобуса» за роль в комедійному шоу «Дивовижна місіс Мейзел». Фібі Файневор відома за роллю Дафні в хітовому проєкті «Бріджертони» від Netflix.

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader