Через російську атаку на Одещину поранені 36 осіб
Через російську атаку на Одещину поранені 36 осіб

Через російську атаку на Одещину поранені 36 осіб


Загалом за минулу добу семеро мирних жителів України загинули і ще 50 дістали поранень внаслідок обстрілів із боку росіян.

Унаслідок російської атаки дронами Shahed-136/131 в Одеській області постраждали 36 осіб, серед них троє дітей. Про це повідомила місцева ОВА у суботу, 10 червня.

“Уламки одного з дронів влучили у квартиру 9-типоверхівки, внаслідок чого виникла пожежа. Є жертви серед цивільного населення – троє загиблих, ще 26 постраждали, з них 3 дітей. Усім надано медичну допомогу, троє залишаються у важкому стані”, – йдеться в повідомленні.

Також агресор уночі атакував Білгород-Дністровський район. Там вибуховою хвилею було пошкоджено житлові будинки, там постраждали 10 осіб.

На місці події працюють усі відповідні служби.

Разом з тим Military Media Center стверджує, що за минулу добу семеро мирних жителів України загинули і ще 50 дістали поранень внаслідок обстрілів із боку росіян.

“За наданою Ситуаційним центром Міністерства оборони України інформацією, минулої доби російські війська обстріляли територію 11 областей України. З різних видів озброєння (міномети, танки, артилерія, РСЗВ, ОТРК, БПЛА, тактична авіація) було атаковано 129 населених пунктів і 122 об’єкти інфраструктури”, – йдеться в повідомленні.



Теги за темою
Україна Обстріл Одеса
Джерело матеріала
loader
loader