Ракетний удар по Одесі: поліція показала відео в перші хвилини після атаки
Ракетний удар по Одесі: поліція показала відео в перші хвилини після атаки

Ракетний удар по Одесі: поліція показала відео в перші хвилини після атаки

Патрульні одними з першими прибули на місце удару і допомагали пораненим.

Перші хвилини після ракетного удару по Одесі 14 червня зафіксували на відео патрульні поліцейські, які прибули на допомогу постраждалим.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Коментуючи ракетний удар по Одесі Білошицький зазначив, що це чергова цинічна ракетна атака окупантів по цивільних обʼєктах та мирних людях. На жаль, є загиблі та поранені.

"Ми одними з перших прибули на місце події. Евакуйовували громадян з пошкодженого будинку, надавали необхідну допомогу постраждалим. На місці також працювали всі відповідні служби", – йдеться в повідомленні заступника очільника патрульної поліції.

Він також висловив співчуття родинам загиблих та травмованих і подякував патрульним за службу.

До свого допису Білошицький додав відеозапис із, очевидно, нагрудної камери патрульних поліцейських, які прибули на місце ракетної атаки в Одесі. На кадрах зафіксовано, як правоохоронці допомагають в евакуації людей та надають першу медичну допомогу пораненим.

Ракетний удар по Одесі – деталі

Російські війська в ніч проти 14 червня атакували Одесу ракетами "Калібр". Ворог запустив по місту чотири ракети, дві з яких були збиті силами протиповітряної оборони.

Інші ракети поцілили по складу торговельної мережі, де спалахнула пожежа. Ворожі цілі пошкодили бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування, крамниці та машини. Вибуховою хвилею був пошкоджений храм князя Володимира: там повилітали вікна, на підлозі лежать понівечені ікони та інші церковні речі.

Внаслідок атаки по Одесі наразі відомо про трьох загиблих і 13 постраждалих. Жертв і поранених може побільшати, адже рятувальники на місці розбирають завали у пошуках людей.

  • Після удару по Одесі Росія знову вивела у Чорне море ракетоносії з "Калібрами"
  • На світанку росіяни вдарили ракетами по Краматорську і Костянтинівці: є жертви (фото наслідків)
  • Після підтоплення на Херсон чекає жорстка комендантська година: люди жахаються від того, що залишає по собі вода
Джерело матеріала
loader
loader