Wellboy в шоці: лейбл Papa music після скандалу випустив нову пісню під псевдонімом артиста
Wellboy в шоці: лейбл Papa music після скандалу випустив нову пісню під псевдонімом артиста

Wellboy в шоці: лейбл Papa music після скандалу випустив нову пісню під псевдонімом артиста

Співак шокований такий вчинком від Papa music. Нагадаємо, що Wellboy ще в квітні розірвав стосунки з продюсерським центром, але ті подали на нього в суд.

Papa music випустив нову пісню від Wellboy

На офіційних сторінках артиста вийшла робота "Документи у Дії", але сам Антон Вельбой до них не має зараз доступу.

Продюсери кажуть, що на цей рік лейбл разом з артистом будував багато творчіх планів. "Було вже записано кілька пісень і ми готувалися до премʼєр. Але рішення артиста піти загальмувало ці релізи. Ми вирішили презентувати одну з них – "Документи у Дії", – пояснили в Papa music.

На сторінці лейбла зʼявилося поясненя, чому вони видали пісню Wellboy.

Після заяви Антона Вельбоя про припинення співпраці з нами та численного публічного бруду, перша думка була заблокувати пісні всюди, що виходили під псевдонімом Wellboy. Але, ми дивимося на кількість прослуховувань пісень та відео, які люди знімають у соцмережах, і розуміємо, що не маємо морального права відбирати ці пісні, перш за все, у слухачів творчості Wellboy,
– заявили в Papa music.

Зазначимо, що раніше лейбл запевняв, що Антон Вельбой не має права виконувати старі пісні. Конфлікт між нами не вирішився.


Papa music випустив нову пісню від Wellboy / Скриншот з їх інстаграму

Реакція Антона Вельбоя

За словами співака, слова пісні "Документи в Дії" писав він особисто. Крім того, у треці звучить його голос. "Papa music, звичайно, молодці. Неочікував", – іронічно сказав Wellboy.

Артист передав "вітання" лейблу, зокрема співзасновнику Євгену Тріплову. "Може, якийсь кліп прикольний буде? З двійником?", – пожартував Вельбой.


Реакція Антона Вельбоя на прем'єру його пісні / Скриншот з його інстаграму

Що відомо про скандал між Wellboy та лейблом Papa music: головне

  • З 2021 року Вельбой співпрацював з Юрієм Бардашем. Але той під час повномасштабного вторгнення відзначився низкою проросійських заяв, а потім втік до Росії, тож Антон розірвав з ним співпрацю.
  • У грудні Wellboy долучився до продюсерського центру та лейбла Papa music. Артистами цього лейблу були гурти Quest Pistols і "Корупція", артисти Viktoria Niro, Kovalevskiy & Raphail.
  • У квітні Wellboy заявив, що йде з продюсерського центру Papa Music, бо хоче рухатися самостійно. Та один із засновників лейбла Євген Тріплов заявив, що так просто це не відбудеться, адже в артиста вклали близько 200 тисяч доларів.
  • Згодом Євген Тріплов розповів, що контракт із Wellboy мав тривати до 2028 року. За довгострокове розірвання артист має виплатити 2 мільйони доларів.
  • У лейблі заявляють, що попри заборону Антон Вельбой продовжує виступати зі старими хітами. Всі такі випадки фіксуються юристами Papa music та будуть передані до суду.
Теги за темою
Скандал музика
Джерело матеріала
loader
loader