Надя Дорофєєва вперше прокоментувала чутки про весілля з Кацуріним
Надя Дорофєєва вперше прокоментувала чутки про весілля з Кацуріним

Надя Дорофєєва вперше прокоментувала чутки про весілля з Кацуріним

Подейкують, що закохані мали побратися 15 червня.

Українська співачка Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки, що вони з ресторатором Мішею Кацуріним сьогодні, 15 червня, зіграють весілля.

Після того, як ця інформація поширилася у Мережі, Надя вийшла на зв'язок з шанувальниками. Артистка у своєму Instagram розмістила кадр, де зображена на студії разом з коханим Кацуріним та засновником музичного лейблу ENKO Іваном Клименком.

Дорофєєва повідомила, що вони втрьох зібралися, аби попрацювати над новим хітом для неї, який побачить світ зовсім скоро:

"Пісню "вотсап", яку ви вже знаєте, "кохаю, але не зовсім" – яка от-от вийде і "зависали" – яка буде наступним релізом, - ми писали саме цим складом. На фото талановитий автор і продюсер Іван Клименко і мій Міша Кацурін, який якимось чином окрім підприємництва і блогерства має надзвичайний хист до написання пісень. Цим складом зібрались знов, щоб написати нове. Погнали!" – повідомила Надя.

Втім, шанувальники були спантеличені такою інформацією, адже були впевнені, що просто зараз Надя виходить заміж за Мішу. "Яке написання пісень? Взагалі-то у вас сьогодні весілля". На цей коментар Дорофєєва відповіла: "Хахаха, ну будемо знати". Таким чином артистка спростувала, що одружується з Кацуріним. Принаймні сьогодні.

Джерело матеріала
loader