Так виглядає рак: Шеннен Догерті видалили пухлину в мозку
Так виглядає рак: Шеннен Догерті видалили пухлину в мозку

Так виглядає рак: Шеннен Догерті видалили пухлину в мозку

Американська актриса Шеннен Догерті перенесла операцію з видалення пухлини в мозку. Зірка вже багато років бореться з раком четвертої стадії, і тепер вона поділилася важливим кроком у своєму житті.

У своєму instagram Шеннен розповіла, що операція пройшла ще 16 січня – зірка боялася цього кроку, і переживала про наслідки. Актриса могла померти, якби все пройшло не за планом.

– 16 січня, хірургічне відділення. Хочуть видалити пухлину в мозку і зробити біопсію. Я намагаюся бути хороброю, але страх найсильніший – боюся залишити маму і те, як вона це переживе. Я хвилювалася, що вийду після операції вже не я. Ось як може виглядати рак, – зізналася Догерті.

Уперше про небезпечну хворобу акторки стало відомо ще 2015 року. Усі ці 8 років зірка серіалу Зачаровані бореться за своє життя. У 2016 році вона пройшла мастектомію, хіміотерапію та радіотерапію. Хвороба зникла до 2020 року.

Нещодавно , які утворилися в мозку. Про це вона дізналася 5 січня і поділилася знімком. Артистка також заявила, що їй дуже страшно.

Джерело матеріала
loader