Росіяни керованими бомбами обстріляли Херсонщину: є жертва та постраждалі
Росіяни керованими бомбами обстріляли Херсонщину: є жертва та постраждалі

Росіяни керованими бомбами обстріляли Херсонщину: є жертва та постраждалі

У суботу, 17 червня, близько 16:00 ворог атакував Херсонщину двома КАБами. Ситуацію прокоментували в ОВА та Офісі Генерального прокурора, констатувавши, що росіян притягнуть до відповідальності за цей злочин.

Що відомо про загиблих

Відомо, що через обстріл Козацького, що в Каховському районі, загинув один мирний житель: "Через прицільні удари по мирному населенню травми, несумісні із життям, отримав місцевий", – констатували правоохоронці.

Водночас було поранено трьох людей:

  • 35-річну жінку;
  • 88-річного чоловіка;
  • 17-річного хлопця.

Поранених шпиталізували, їм надають необхідну медичну допомогу,
– написали в обласній військовій адміністрації.

Прокуратури розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Зазначимо, це частина 2 статті 438 Кримінального кодексу.

Наслідки обстрілу Козацького / Фото Офісу генпрокурора

Атака на Київ напередодні

  • У п'яницю, 16 червня, окупанти атакували крилатими ракетами Київську область, через що сталися пошкодження інфраструктурних об'єктів, спалахнула пожежа в житловому будинку та є постраждалі.
  • Українська ППОзбила під час цього обстрілу: 6 аеробалістичних ракет типу "Кинджал", 6 "Калібрів", 2 розвідувальних БпЛА ворога.
  • Варто сказати, що цього ж дня у Київ з візитом прибули дипломати з країн Африки. Експерти констатували, що до цієї атаки вони були союзниками російського диктатора Путіна. Очевидно, Афірика тепер задумається про те, чи слід підтримувати бункерного карлика.
Теги за темою
Жертви постраждалі
Джерело матеріала
loader
loader