Зайшли зі зброєю: українські прикордонники заблукали та вийшли у Румунії
Зайшли зі зброєю: українські прикордонники заблукали та вийшли у Румунії

Зайшли зі зброєю: українські прикордонники заблукали та вийшли у Румунії

Троє українських прикордонників під час переслідування групи нелегалів заблукали та нелегально потрапили на територію Румунії. Вони мали при собі зброю.

Про це повідомляє румунське видання Observatornews. Їх знайшла прикордонна поліція області Марамуреш.

Повідомляється, що українські прикордонники, які мають при собі автомати, нелегально перетнули кордон з Румунією в районі річки Васер, розташованої на південний схід від українського міста Рахів.

Стверджується, що через погані погодні умови українські прикордонники втратили орієнтацію на місцевості та не усвідомили, що перейшли кордон.

Зрештою вони були виявлені прикордонною поліцією Марамурешської області.

"Три українські громадяни звернулися за захистом до держави Румунія і були проведені відповідні процедури, покладені для таких випадків. Український екіпаж, згідно із законодавством та двосторонньою угодою між двома країнами, повернувся на українську територію", - заявила речник регіонального управління прикордонної служби Румунії Юлія Стан.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Україні покарали штрафом мешканця Волині, який п'ять разів намагався перебратися за кордон під час військового стану. За незаконні дії 23-річному українцю доведеться сплатити близько 9000 гривень.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader