Вантажівка протаранила автобус Луцьк – Світязь із пасажирами: є постраждалі, зокрема – діти
Вантажівка протаранила автобус Луцьк – Світязь із пасажирами: є постраждалі, зокрема – діти

Вантажівка протаранила автобус Луцьк – Світязь із пасажирами: є постраждалі, зокрема – діти

Як виявилось, зіткнулись пасажирський автобус Mercedes-Benz та вантажний автомобіль МАЗ. У громадському транспорті перебувало 17 осіб.

Деталі моторошної ДТП

19 червня у Луцькому районі в селі Копачівка зіткнувся пасажирський автобус Mercedes-Benz сполученням Луцьк – Світязь з вантажним автомобілем МАЗ.

На місце події оперативно прибули рятувальники та правоохоронці. Як виявилось, 44-річний водій маршрутки застосував екстрене гальмування. Тому в автобус в'їхала вантажівка. У підсумку пасажирський автобус перекинувся у кювет.

У момент аварії в автобусі перебувало 17 осіб. Внаслідок ДТП було госпіталізовано 8 пасажирів.

Згодом стало відомо, що кількість травмованих внаслідок зіткнення вантажівки і пасажирського автобуса зросла до 13, серед них – двоє дітей.

Наразі причини аварії встановлюються, а також розпочато кримінальне провадження.

Наслідки ДТП у Луцькому районі / фото ДСНС

Страшні аварії в Україні: останні новини

  • У Броварському районі Київщини 17 червня трапилася жахлива ДТП. Так, поблизу села Веселинівка кермувальниця виїхала на узбіччя, що призвело до трагічних наслідків.
  • На трасі Київ – ЧОП вранці 16 червня сталася моторошна ДТП – зіткнулися авто та два мікроавтобуси. На жаль, не обійшлося без жертв.
  • Також нещодавно у Києві на вулиці Саперно-Слобідська сталася ДТП. В одному з автомобілів перебувала мама з дитиною. На жаль, хлопчик постраждав.
  • Вночі 15 червня поблизу Переяслава, що на Київщині, водій фури переїхав чоловіка. Постраждалим виявився військовий. Унаслідок аварії військовий 1994 року народження отримав травму у вигляді повної ампутації лівої нижньої кінцівки до середини стегна. Наразі його госпіталізували.
Теги за темою
Новини України ДТП постраждалі
Джерело матеріала
loader
loader