Грім, як вибух і шквальний вітер: Київ накрила потужна гроза з градом
Грім, як вибух і шквальний вітер: Київ накрила потужна гроза з градом

Грім, як вибух і шквальний вітер: Київ накрила потужна гроза з градом

Унаслідок сильно зливи деякі вулиці Києва почало підтоплювати, інформує 24 Канал. Місцями у столиці України падав дощ з градом.

Деякі вулиці Києва перетворилися на озера

Зокрема, град падав у центрі Києва. Київська міська військова адміністрація попередила, що в Києві очікується дощ та гроза.

Київ накрила потужна злива: дивіться відео

Киян попередили, що пориви вітру сягатимуть 5 – 10 метрів на секунди.

"Складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Тому енергетики ДТЕК вже працюють у посиленому режимі", – мовиться у повідомленні КМВА.

У Києві падає сильний дощ: дивіться відео

У мережі публікують відео, на яких видно, наскільки потужна злива та сильний вітер.

Злива у Києві: дивіться відео

Близько 15:05 у Києві було чутно сильний грім, який був схожий на звуки вибухів. Однак жодних вибухів у столиці в цей час не лунало.


У Києві сильна злива / Фото 24 Каналу

Гідрослужби Комунальна корпорація "Київавтодор" працюють у посиленому режимі та чергують на місцях можливих підтоплень. Про це повідомили в КМВА.

За інформацію комунальної корпорації, наразі підтоплень в місті немає.

Загалом підприємства "Київавтодору" мають 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очистки системи зливової каналізації.

Водночас у мережі публікують чимало відео, на яких видно, що місцями дороги перетворюються на озера. Унаслідок цього спостерігаються сильні затори, тому слід планувати свій маршрут завчасно.

Зазначимо, що зранку 20 червня у столиці частково не було світла. Річ у тім, що аварійно знеструмлювались чотири високовольтні підстанції ДТЕК "Київські електромережі".

Без світла були мешканці Подолу та Оболоні та частково Троєщини. Клієнтів оперативно переключили на резервні джерела живлення.

Водночас через відключення світларух трамваїв і тролейбусів відбувався з певною затримкою у часі.

Джерело матеріала
loader
loader