Знайдені уламки зниклого батискафу Титан
Знайдені уламки зниклого батискафу Титан

Знайдені уламки зниклого батискафу Титан

Уламки виявили за 500 метрів від носа потонулого Титаніка. П’ятьох людей, що були на борту вважають загиблими.

Поруч з потонулим Титаніком виявили уламки підводного батискафу Титан, який зник під час екскурсії. Про це заявив контр-адмірал, командуючий першим округом Берегової охорони США Джон Могер, повідомляє .

За словами Могера, уламки виявили за 1600 футів (приблизно 500 метрів) від носа потонулого Титаніка, а Екіпаж Титану загинув за трагічних обставин.

“Після цього ми негайно повідомили сім’ї від імені Берегової охорони США та всього об’єднаного командування. Я висловлюю свої найглибші співчуття сім’ям”, – додав Могер.

із посиланням на Могера передає, що хронологію подій встановити поки складно, інформації про те, що сталося з судном, зараз немає. Фахівці використовують для операції на глибині понад 3 км дистанційно керовані апарати.

Оператор батискафа, компанія OceanGate, опублікувала заяву про те, що п’ятьох людей на борту вважають загиблими.

Нагадаємо, 19 червня стало відомо, що в Атлантичному океані зник зв’язок з підводним апаратом, який доставляв туристів на глибину для огляду останків Титаніка. Берегова охорона Бостона розпочала операцію з пошуку субмарини.

Завдання пошуку батискафа на глибині близько 2900 метрів не з простих. Це одне з найглибших місць в Атлантичному океані, де практично немає світла та дуже високий тиск. Відомо, що запасу кисню на батискафі вистачає на 96 годин.

Подорож до Титаніку. Загадкове зникнення батискафу



Теги за темою
ДТП
Джерело матеріала
loader
loader