У Львівській ОДА хотіли провести інтим-тренінг для чиновників – за бюджетні гроші
У Львівській ОДА хотіли провести інтим-тренінг для чиновників – за бюджетні гроші

У Львівській ОДА хотіли провести інтим-тренінг для чиновників – за бюджетні гроші

Львівська обласна державна адміністрація вирішила організувати тренінг для своїх працівників... у робочий час... із дуже важливих питань — сексуального виховання.

Ця новина викликала великий резонанс і стала об'єктом уваги громадськості, бо зовсім незрозуміло, чого взагалі такі уроки потрібні, тим більше, в умовах повномасштабної війни.

У Львівській ОДА хотіли провести інтим-тренінг для чиновників – за бюджетні гроші - Фото 1

За інформацією журналістки Вікторії Балицької, яка поділилася деталями на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, Львівська ОДА планувала запросити психолога та сексолога Олену Дмитрієнко для проведення лекції для чиновників.

Темою лекції мав стати "З с*кса починається все". Вона обіцяла поговорити з державними службовцями про кар'єру та інтимні справи, про актуальні проблеми — сексизм, шеймінг, заздрість, статеву дискримінацію та гомофобію. Крім цього, вони планували дійти і до "червоних прапорів" щодо інтимної привабливості в колективі.

Спочатку багато хто не міг повірити в це... думаючи, що це можливо фейк або жарт. Особливо із використанням бюджетних коштів. Хоча такі тренінги найчастіше асоціюються з благодійними організаціями та незалежними проектами.

Проте, інформація отримала підтвердження джерел, близьких до адміністрації. Люди активно висловили свою думку щодо цього рішення, відзначаючи його сумнівність та неефективність.

Багато громадян підкреслювали, що у робочий час державні службовці повинні займатися своїми службовими обов'язками, а чи не особистими питаннями, які можна віднести до сфери приватного життя.

Знай.ua писав, з'явилося відео, де голова Дарницького ТЦК Руслан Трігуб з голим пузом зрікається ЗСУ: "Я не військовослужбовець"

Джерело матеріала
loader
loader