Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Херсоні: один чоловік загинув
Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Херсоні: один чоловік загинув

Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Херсоні: один чоловік загинув

Внаслідок удару по багатоповерховому будинку загинув один місцевий житель. Згодом у Херсонській ОВА повідомили, що ще одна жінка перебуває під завалами.

Окупанти цинічно вдарили по Херсону

У прокуратурі Херсонщини розповіли, що 25 червня близько 03:20 ранку росіяни обстріляли житлові квартали міста Херсона. За попередніми даними, російські війська атакували обласний центр з артилерії.


Росіяни обстріляли будинок Херсону з артилерії / Фото прокуратури Херсонщини

Правоохоронці наголосили, що внаслідок влучення снаряда в пʼятиповерховий житловий будинок під завалами загинув 44-річний чоловік. Крім того, росіяни пошкодили приватні та багатоквартирні будинки поруч.


Внаслідок удару по будинку в Херсоні загинув чоловік / Фото прокуратури Херсонщини

У прокуратурі додали, що розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни окупантами. Всі слідчі дії прокурори проводять спільно з поліцією.

На обстріл Херсону відреагував і Прокудін

Згодом очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що ніч у місті пройшла неспокійно. Він зазначив, що окупанти вчергове накрили вогнем цивільні будинки у місті.

Один зі снарядів розірвався просто посеред кімнати. Загинув 44-річний чоловік, ще одна жінка опинилася під завалами,
– сказав він.

Голова Херсонщини також сказав, що наразі рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки удару. Він також висловив щирі співчуття рідним і близьким загиблих та постраждалих.

Окупанти й раніше обстрілювали Херсон

  • Росіяни 23 червня прицільним вогнем вдарили по Херсону. Так, окупанти втрапили по комунальному транспортному підприємству та цивільних працівниках, які забезпечували життєдіяльність міста.
  • Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін наголосив, що внаслідок обстрілу 55-річний чоловік загинув на місці. Ще пʼятеро його колег – отримали поранення і були доставлені до лікарні.
  • Згодом стало відомо ще про загибель 2 працівників підприємства. Лікарі намагалися врятувати їх, однак вони отримали травми несумісні з життям.
Теги за темою
Новини України Україна – Росія
Джерело матеріала
loader
loader