В Україні 1 липня завершується карантин через пандемію коронавірусу: рішення уряду
В Україні 1 липня завершується карантин через пандемію коронавірусу: рішення уряду

В Україні 1 липня завершується карантин через пандемію коронавірусу: рішення уряду

В Україні з 1 липня завершується дія режиму надзвичайної ситуації, про який більшість українців забули, живучи в режимі воєнного стану. Закінчується карантин, запроваджений у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду у вівторок, 27 червня.

"З 1 липня завершуємо дію карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу. COVID-19 став для українців важким випробуванням. Усі наші рішення весь цей час були спрямовані на те, аби зберегти життя людей", - сказав Шмигаль.

За його словами, за період пандемії влада відпрацювала механізми реагування, що стали в пригоді під час повномасштабної війни.

"Тепер відповідаємо на нові виклики, озброєні новими методами та підходами. Дякую медикам, які всі ці роки самовіддано боролися з пандемією та зробили все, аби мінімізувати її наслідки", - зазначив очільник уряду.

Шмигаль наголосив, що нині лікарі та медсестри не менш героїчно допомагають захисникам і цивільним в умовах повномасштабної війни.

Як повідомляв OBOZREVATEL, спецслужби США не виявили прямих доказівтого, що пандемія COVID-19 виникла внаслідок інциденту у китайському Уханьському інституті вірусології. При цьому розвідка США все ще не може виключити, що вірус прийшов з лабораторії.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти Obozrevatel гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики  хвороб та  визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader