Сергій Танчинець переніс концерти "Без обмежень" через проблеми зі здоров'ям
Сергій Танчинець переніс концерти "Без обмежень" через проблеми зі здоров'ям

Сергій Танчинець переніс концерти "Без обмежень" через проблеми зі здоров'ям

Рок-гурт "Без обмежень" був змушений перенести свої концерти у чотирьох містах через проблеми зі здоров'ям фронтмена Сергія Танчинця. Про це сам музикант повідомив у соцмережах, опублікувавши знімок, де лежить під крапельницями на лікарняному ліжку. За словами Сергія, зараз йому важко працювати і рухатися через проблеми зі спиною.

- Мій хребет, вірніше його поясничний відділ сказав «досить» і пішов відпочивати) Нічого серйозного, але нормально рухатись і працювати стало вже зовсім важко. Тому, хочу перепросити у всіх, хто чекав на наступні концерти, але все ж, ми змушені їх перенести. Концерти в Запоріжжі, Кривому Розі, Дніпрі та Олександрії відбудуться в серпні:

12.08 Запоріжжя
13.08 Кривий Ріг
14.08 Дніпро
15.08 Олександрія

Ще раз вибачте за незручності. Бережіть себе! – зазначив артист.

Всеукраїнський благодійний тур "Без Обмежень" розпочався наприкінці травня у Львові та завершиться наприкінці серпня у Хмельницькому. Загалом гурт планує дати 28 концертів по країні, а потім вирушить на гастролі США, Канадою, виступить у Великій Британії, відвідає Литву, Латвію та Естонію.

Гурт "Без Обмежень" було засновано наприкінці 90-х. Беззмінним солістом колективу є Сергій Танчинець. Велику популярність гурту принесло участь у проєкті "Х-фактор 7", у якому дійшли до четвертого прямого ефіру. За час кар'єри "Без обмеження" записали п'ять альбомів. Найвідоміші пісні: "Без неї ніяк", "Хочеш", "Листопад", "Зорі запалали".

Теги за темою
Здоров'я
Джерело матеріала
loader