Одеський обласний ТЦК та СП очолив Олександр Охріменко
Одеський обласний ТЦК та СП очолив Олександр Охріменко

Одеський обласний ТЦК та СП очолив Олександр Охріменко

Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки очолив бойовий офіцер, полковник Олександр Охріменко. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

- На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів. Полковника Олександра Охріменка, який донині був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Олександр - бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині, - написав Головнокомандувач Валерій Залужний у Telegram.

Олександр Охріменко народився на Вінниччині у родині колгоспників. В 2006 році з відзнакою закінчив загальновійськовий факультет Одеський інститут Сухопутних військ та отримав спеціальність «Офіцер управління тактичного рівня». Для подальшого проходження військової служби був призначений в 72 окрему механізовану бригаду, в/ч А2167, м. Біла Церква. Службу проходив на посадах командира взводу, командира роти 3-го механізованого батальйону, начальника штабу 1-го механізованого батальйону. У жовтні 2021 року був призначений командиром 14-ї окремої механізованої бригади, яка базується у м. Володимирі-Волинському на Волині.  У зв'язку з російською збройною агресією проти України, що почалась з окупації Криму, з березня 2014 року захищає Батьківщину.

 

Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
loader
loader