9 років вважали зниклою безвісти: на Львівщині розкрили резонансне вбивство 17-річної дівчини
9 років вважали зниклою безвісти: на Львівщині розкрили резонансне вбивство 17-річної дівчини

9 років вважали зниклою безвісти: на Львівщині розкрили резонансне вбивство 17-річної дівчини

Тіло 17-річної дівчини знайшли в лісосмузі біля Стрия. Крім того, завдяки слідчо-оперативним заходам, вдалося зібрати докази, які підтверджують причетність до скоєння злочину раніше судимого чоловіка.

Правоохоронці розкрили вбивство 9-річної давнини

17-річна дівчина зникла у Стрию в серпні 2014 року. Відтоді її вважали безвісти зниклою. Проте правоохоронці не полишали розслідування. Як вдалося з'ясувати, дівчину задушив 38-річний мешканець Стрию. Аби приховати сліди злочину, чоловік закопав тіло підлітка в лісосмузі.

Завдяки проведеним слідчо-оперативним заходам правоохоронцям, вдалося зібрати докази, які підтверджують причетність раніше судимого чоловіка до злочину. Правоохоронці вже зібрали усі докази, які підтверджують вбивство 9-річної давнини.

Нині 46-річному підозрюваному, який раніше мав судимість, вручили підозру за умисне вбивство. За погодженням із Львівською обласною прокуратурою обвинувальний акт також скеровано до суду за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Наразі злочинець перебуває під вартою. Наступні 15 років вбивця може провести за ґратами.

Жорстокі вбивства в Україні: останні новини

  • На Київщині жінка жорстоко розправилась з родичем. Напередодні між ними спалахнула сварка через грошовий борг. Після конфлікту жінка облила родича бензином, підпалила та скинула в болото.
  • В Івано-Франківській області власний дядько зґвалтував і задушив 9-річну племінницю. Відомо, що дівчинка пішла до сестри, проте зустріла дядька. Так чоловікові вдалося заманити дитину в хащі, де й жорстоко вбив її.
  • На Закарпатті 3-річна дівчинка мотком забила до смерті меншу сестру. Малечі ще й не виповнилося й року. Проте кримінальне провадження у справі закрили. Батька дівчат притягнули лише до адміністративної відповідальності через неналежне виконання батьківських обов'язків. Його зобов'язали заплатити штраф у розмірі 850 гривень.
Теги за темою
поліція Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader