Французькі актори та митці долучились до фотопроекту на підтримку України
Французькі актори та митці долучились до фотопроекту на підтримку України

Французькі актори та митці долучились до фотопроекту на підтримку України

Загороза Запорізької атомної електростанції та теракт з боку російських окупантів - головна тема соціального фотопроекту, який влаштуввли французькі актори разом із українськими переселенцями. Серед них: Жан Жером Еспозіто - французький актор театру та кіно, а також діти українських переселенок( Воронцов Прохор і Беник Софія), які через повномашстабне російське вторгнення тимчасово мешкають на півдні Франції.

У своєму фотопроекті, митці одягнееі у протирадіаційні костюми та з противогазами, на тлі кораблів у місті Ля Сьйта (Марсель) намагаються привернути увагу французького суспільства до наслідків ядерного удару, який планують здійснити російсткі окупанти на території України.

Програма Вечорів української культури в місті Ла Сьота:

7 липня з 19:00 Музичний гурт «Калина». Музиканти виконають для вас українські пісні в джазовій обробці.

Поетичний твір французького актора Яна ле Корре. Автор читатиме тексти про трагедію Чорнобильської катастрофи та її наслідки для України та світу. А також буде візуально-фотографічний соціальний перформанс на тему російських окупантів, які підривають вибух на Запорізькій АЕС.

8 липня з 19:00 до 00:00: Презентація української вишивки від українського дизайнера Наталії Бреус.

Показ українських вишиванок від українського дизайнера. Запальний DJ-сет від українського DJ Dimitri Dir.

9 липня з 19:00 до 00:00: Театр імпровізацій від колективу акторів. Марсель, (автор: Жан Жером Еспозіто DJ, фінальний сет, DJ Dimitri Dir).

Усі кошти, зібрані на заході, будуть спрямовані на підтримку України.

Джерело матеріала
loader
loader