Наомі Кемпбелл показала рідкісне фото дворічної доньки
Наомі Кемпбелл показала рідкісне фото дворічної доньки

Наомі Кемпбелл показала рідкісне фото дворічної доньки

Лише два тижні тому сурогатна мати народила знаменитості другу дитину.

53-річна британська сумермодель Наомі Кемпбелл поділилася у своєму Instagram-акаунті рідкісним знімком дворічної доньки. На світлинах дует матері та доньки зустрів Міккі Мауса під час поїздки в Діснейленд у Каліфорнії.

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу шоу-бізнесу!

Королева подіуму, яка ще не повідомляла громадськості імена своїх дітей, продемонструвала кілька знімків з веселого сімейного дня в знаменитому тематичному парку.

На одному кадрі Наомі познайомила дівчинку, чиє обличчя не було видно, з Міккі Маусом, після чого сама позувала з улюбленим дитячим персонажем.

Наомі Кемпбелл із донькою
Наомі Кемпбелл із донькою
Фото: Naomi Campbell/Instagram
Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл
Фото: Naomi Campbell/Instagram

Зірка китайсько-ямайського походження мала сенсаційний вигляд у чорній мінісукні з білим принтом, яку вона поєднувала з відповідними колготками і парою кросівок з неоновими вставками. Чорна сумочка з бахромою завершила образ Кемпбелл.

Тим часом її малятко мала чарівний вигляд у принтованому костюмі, а її волосся було зібране в милі пучки.

"Ніколи не пізно познайомитися з Міккі Маусом. Спасибі моїй доньці за те, що вперше привела мене в Діснейленд #MomOnDuty", — підписала публікацію Наомі.

Нагадаємо, навесні 2021 року супермодель уперше стала мамою. У неї народилася донька, яку Наомі ретельно береже від пильної уваги громадськості та преси. Персона батька первістка моделі також залишається загадкою. Утім, знаменитість наполягала на тому, що це її дитина, а не всиновлена.

Також Фокус писав, що Наомі Кемпбелл вдруге стала мамою.

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader
loader