Загинув маленький хлопчик: на Київщині п'яний водій спричинив ДТП
Загинув маленький хлопчик: на Київщині п'яний водій спричинив ДТП

Загинув маленький хлопчик: на Київщині п'яний водій спричинив ДТП

Подія сталася в центрі села Ніжиловичі 8 липня близько 23:00. За попередніми даними поліції, 46-річний водій "Skoda" з явними ознаками сп’яніння не впорався з керуванням та в'їхав у дерево.

В авто перебували 6 пасажирів, дитина загинула

Окрім кермувальника з ознаками сп'яніння, в авто перебували ще 6 пасажирів. Вони зазнали ушкоджень різної тяжкості.

Серед них 3 дітей у віці 15, 8 та 2 років. Найменший хлопчик помер у кареті швидкої допомоги. Іншим медики наразі надають допомогу та встановлюють їхні діагнози.

Днями було ще одне трагічне ДТП за участю дітей. 4 липня на Волині водій автобуса БАЗ наїхав на 10-річного хлопчика та 13-річну дівчинку. Хлопчик впав у кому, а дівчинка отримала травму ноги.

Повідомляється, що діти раптово вибігли на проїжджу частину з-за вантажного автомобіля поза межами пішохідного переходу. Свідки також розповідають, що водій не їхав швидко.

В Уманському районі покинувся автобус: госпіталізували 23 людини

  • Вночі 8 липня в Уманському районі в ДТП потрапив пасажирський автобус. Попередньо, 56-річний водій при повороті ліворуч не знизив швидкість до безпечної та не врахував дорожньої обстановки.
  • Через це автобус виїхав за межі правого краю проїзної частини дороги та перекинувся.
  • На момент аварії в автобусі перебував 41 пасажир. 23 людини, включно з водієм, зазнали травм різного ступеня тяжкості – їх доставили до лікарень.

Джерело матеріала
loader
loader